Boller I Karry (med chokolade)

Boller I Karry (med chokolade), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Mudkip's bag

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
300 g.hakket svinekød
 salt
 fintrevet zittauerløg
 friskkværnet peber
1 æg
1 dl.mælk
 
 Sovs:
1 spsk.smør
2.5 spsk.karry
0.5 dl.hvedemel
2 dl.vand
 vand fra kødboller
1-2 dl.fløde eller mælk
20 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Teg en mellem stor gryde og fylder 3/4 dele op med vand og lader vandet koge op.
Form frikadellerne og put dem i det kogende vand. tag dem op når de har flydet i toppen af vandet et stykke tid, ikke når de begynder, men når de har flydet i ca 1 minut, ellers er de ikke helt færdig.
Hæld vandet over i et litermål eller en kande.

Smelt smøren/margarinen (self i en tør gryde)
kom karry'en i og rør godt rundt så det ik brander på.
kom mel i til det bliver gyldent. sørg for at rør så det ikke brander på.
Kom fløde og vand i, lidt af gangen af hver, til du får den konsistent du vil ha.
Kom chokoladen i og lad det smelte ud. det vil fremhæve smagen af karry.
Smag til med salt og pepper, måske lidt mere karry, hvis ikke du er helt tilfreds med smagen.
Lad det koge op mens du rører rundt.
Kom kødbollerne i karry sovsen til sidst.

Tips:

serveres med Vilde ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller i karry

karakterer:
Opskriften er vist 9659 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu