Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hamburgerryg rest-gryde

Hamburgerryg rest-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dory

Indsendt :


Hamburgerryg rest-gryde, billede 4 Hamburgerryg rest-gryde, billede 1 Hamburgerryg rest-gryde, billede 2 Hamburgerryg rest-gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.pastaskruer
 
25 g.Smør
2 løg
4 fedhvidløg
 salt
 
500 g.rest hamburgerryg (der er kogt dagen i forvejen)
200 g.coctailpølser
1 ds.hk. tomater
2.5 dl.piskefløde
2 bouilliontern, svin
2 tsk.paprika, delikatesse
 peber
2.5 dl.creme fraiche 38%
 
1 squash
 
Opskrift:
Start med at kog pastaskruerne, følg anvisningen på pakken.

Skær løg i både og hvidløg fint, svits dem i en gryde. Tilsæt lidt salt.

Skær hamburgerryg i stimler og hæld i gryden.
Tilsæt coctailpølser.
Lad det varme godt igennem og hæld de hakkede tomater i.
Tilsæt piskefløde så det lige dækker kødet.
Tilsæt boulliontern, paprika, peber og smag til.
Lad det småsimre 15 min.

Når pastaen er kogt færdig, tilsættes den sammen med creme fraichen og røres rundt.

Imens deles squashen i 5, som derefter skæres i kvarte.
De svitses 4-5 min på en pande ved høj varme.
Server squash'ene til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 37213 gange,
og udskrevet 513 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu