Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hamburgerryg rest-gryde

Hamburgerryg rest-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 4 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dory

Indsendt :


Hamburgerryg rest-gryde, billede 4 Hamburgerryg rest-gryde, billede 1 Hamburgerryg rest-gryde, billede 2 Hamburgerryg rest-gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Pastaskruer
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Hamburgerryg. kogt
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika Delikatesse
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Start med at kog pastaskruerne, følg anvisningen på pakken.

Skær løg i både og hvidløg fint, svits dem i en gryde. Tilsæt lidt salt.

Skær hamburgerryg (der er kogt dagen i forvejen) i stimler og hæld i gryden.
Tilsæt cocktailpølser.
Lad det varme godt igennem og hæld de hakkede tomater i.
Tilsæt piskefløde så det lige dækker kødet.
Tilsæt boulliontern, paprika, peber og smag til.
Lad det småsimre 15 min.

Når pastaen er kogt færdig, tilsættes den sammen med creme fraichen og røres rundt.

Imens deles squashen i 5, som derefter skæres i kvarte.
De svitses 4-5 min på en pande ved høj varme.
Server squash'ene til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 42110 gange,
og udskrevet 554 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20591 (4902 kcal)
KJ pr. Pers 5147 (1225 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 773 KJ (184 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu