Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg rest-gryde

Hamburgerryg rest-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dory

Indsendt :




Ingredienser:
 Smør
2 løg
4 fedhvidløg
 salt
 
500 g.rest hamburgerryg (der er kogt dagen i forvejen)
200 g.coctailpølser
1 ds.hk. tomater
 Sødmælk
2 svineboullion
2 tsk.paprika
 peber
 
400 g.pasta (konkylier-skruer-møllehjul eller lign.)
 
2 dl.30% creme fraiche
 
1 squash
 


Opskrift:

Skær løg i både og hvidløg fint, svits dem i en gryde. Tilsæt lidt salt.
Skær hamburgerryg i stimler og hæld i gryden.
Tilsæt coctailpølser.
Lad det varme godt igennem og hæld de hakkede tomater i.
Tilsæt mælk så det lige dækker kødet.
Tilsæt boullion, paprika, peber og smag til.
Lad det småsimre 15 min.

Hæld pastaen i og tilsæt evt. lidt kogt vand, så det akkurat dækker. Husk at røre lidt ind imellem.
Lad det simre ca 10 minutter.

Imens deles squashen i 5, som derefter skæres i kvarte.
De svitses 4-5 min på en pande ved høj varme.

Når pastaen er kogt færdig, tilsættes creme fraichen og røres rundt. Er sovsen lidt tynd tilsættes lidt jævner.
Hæld squash'ene over i gryden og server :)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 30207 gange,
og udskrevet 448 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susan  -  2019-01-01 16:30:15
Der står 2 svineboulion, hvor meget ? 2 dl ?