Start med at kog pastaskruerne, følg anvisningen på pakken.
Skær løg i både og hvidløg fint, svits dem i en gryde. Tilsæt lidt salt.
Skær hamburgerryg (der er kogt dagen i forvejen) i stimler og hæld i gryden.
Tilsæt cocktailpølser.
Lad det varme godt igennem og hæld de hakkede tomater i.
Tilsæt piskefløde så det lige dækker kødet.
Tilsæt boulliontern, paprika, peber og smag til.
Lad det småsimre 15 min.
Når pastaen er kogt færdig, tilsættes den sammen med creme fraichen og røres rundt.
Imens deles squashen i 5, som derefter skæres i kvarte.
De svitses 4-5 min på en pande ved høj varme.
Server squash'ene til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 42110 gange, og udskrevet 554 gange.
Energi:
KJ total 20591 (4902 kcal)
KJ pr. Pers 5147 (1225 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers 665 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 773 KJ (184 kcal) Protein 7.4 gram Fedt 11.0 gram Kulhydrat 14.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider