Hamburgerryg rest-gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 4 Pers
Ingredienser:
400 gram Pastaskruer
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Hamburgerryg. kogt
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika, delikatesse
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 20591 (4902 kcal)
KJ pr. Pers 5147 (1225 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 773 KJ (184 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 11.0 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)