Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn - store, bløde, og luftige

Pølsehorn - store, bløde, og luftige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Therese

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.margerine
20 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
50 g.gær
3 delmælk
500-800 g.hvedemel
 


Opskrift:

Varmluft 180 grader, 12-15 min

Margerine smeltes, og hældes i en skål.
1 dl mælk tilsættes, så det er lillefinger lunt.
Gæren smulers i blandingen, og når det er opløst, tilsættes 2dl mælk, æg, sukker og salt, og røres jævnt. Tilsæt mel, lidt efter lidt, og lad melen suge væsken til sig. Ælt og lad hæve i 30 min.
Ælt dejen, og rul den ud til en stor cirkel. Del cirklen i 10 stk, rul pølserne ind i dejen, og lad hæve i 15 min. Pensles med æg eller mælk, og bages.

Dejen er også fremragende til boller.

Tips:

Den udrullede dej, kan evt smøres med ketchup.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 37363 gange,
og udskrevet 260 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette   -  2017-05-12 01:29:47
Rigtig nem opskrift, der giver lækre luftige pølsehorn af den lidt frække slags (ikke for speltmødre!). ... Og kan ikke lade være med at tænke, at det med et godt skud kardemomme kan konverteres til lækre varme hveder i morgen i forbindelse med St. Bededag - så luftig og lækker er dejen :-)


Martin   -  2017-01-20 10:33:46
Jeg vil lave pølser horn


Kristina Nielsen  -  2016-04-29 18:50:12
Det er en virkelig god og luftig dej. Super lækkert både til pølsehorn men også som boller. Er fuldt ud tilfreds.


Emiliepigen!"#  -  2015-06-30 12:44:16
Lækker pølsehorns dej glæder mig til at smage


  -  2015-01-24 10:20:50
Super gode pølsehorn!! Jeg bruger kærnemælk istedet og tilsætter lidt havregryn. Ungerne elsker dem😝


  -  2014-07-23 18:38:53
Prøver den, den lyder rigtig lækker.