Oksekød i fad med låg af kartoffelmos
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
KARTOFFELMOS:
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt i ca 20 min. Hæld vandet fra og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med en el-pisker eller røremaskine og tilsæt mælken lidt efter lidt. Tilsæt smørret og pisk mosen let. Smag til med salt og peber. OKSEFADET: Svits bacon og kom det over i et ovnfast fad. Brun kød og løg i tern i fedtet fra bacon. Kom det over i fadet. Krydr med paprika, salt og peber. Sæt fadet med låg eller staniol ind i en kold ovn ved 200 grader alm ovn eller 180 grader varmluft. Lad det stå ca 3 timer. Tag fadet ud og tilsæt champignon i kvarte og cocktailpølser. Læg kartoffelmosen på som låg og sæt det atter ind i ovnen ca 30 min med denne gang uden låg. Tips: Der kan også anvendes svinekød. Det skal kun stå 2 timer inden kartoffelmosen kommer på. |
|
Opskriften er vist 39935 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rohde - 2022-07-22 16:03:16 Ser spændende ud og vil prøve den Sanne - 2015-04-10 14:56:10 Hvornår skal fløde og hakkede tomater i? kujonus - 2014-02-26 21:47:56 retten er som sådan fin, kan dog godt blive lidt fed og tung, så en salat ved siden af gør underværker og så er der mere end rigelig mad til seks personer og ikke kun fire:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne