Oksekød i fad med låg af kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kartoffelmos:
1500 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Oksefadet:
250 gram Bacon i tern
500 gram Skært oksekød i tern Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Paprika, delikatesse
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 25559 (6085 kcal)
KJ pr. Pers. 6389 (1521 kcal)
Vægt ialt 4225 gram
Vægt pr. Pers. 1056 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 604 KJ (144 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)