Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svensk pølseret 11

Svensk pølseret 11, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
6-8 kartofler
6-8 brune pølser
1 løg
2.5-5 dl.madfløde
1 tomatpuré
 paprika krydderier
 allround krydderier
 margarine
 salt
 peber
 mælk (behøves ikke)
 
Opskrift:
Kartofler
Ta’ 6-8 store kartofler og skræl dem. Skær dem ½ over og kog dem i en gryde. Når det koger, tilsæt lidt salt, skru lidt ned for varmen og lad det koge i 20 min. ca. Når de er færdige, skærer du dem i mindre stykker.

Imens kartoflerne koger, kan du gøre klar til saucen.

Kød og løg
Skær brune pølser i små stykker. Pil og hak løget i bittesmå stykker.

Sauce
Brug en sauterpande eller en stor gryde. Tilsæt margarine og lad det smelte. Tilsæt paprika og allround. Rør rundt i det. Tilsæt løg og pølser, og rør rundt i det. Skru ned til jævn varme. Hæld madfløde i – start med lidt ad gangen. Tilsæt tomatpuré og rør godt rundt. Lad saucen passe sig selv i et lille stykke tid. Smag til. Tilsæt måske mere paprika, allround eller peber. Tilsæt kartoflerne og rør godt rundt. Hæld lidt madfløde eller mælk i. Rør godt rundt og smag til.

Du behøver ikke bruge hele madfløde. Du kan sagtens hælde mælk i, men brug noget af madfløde, da det giver en god smag og laver en god sauce ud af det. Forresten kan du bruge purløg som pynt.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Svensk pølseret

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6215 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu