Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti Napoli

Spaghetti Napoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dory

Indsendt :



Ingredienser:
 Lidtolie/margarine
1 stort løg
2 fedhvidløg
1 ds.hakkede tomater
70 g.tomat koncentrat
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.oregano
1 fingernip timian
1 svineboullion
 Salt
 peber
1 ds.Jaka små kødboller
2 ds.Beauvais cocktailpølser uden skind
350 g.spaghetti
3 kvistefrisk basilikum
 
Opskrift:
Kom margarine og hakkede løg i gryden.
Drys med salt.
Når løgene har fået et par min kommes de finthakkede hvidløg fint i.
Når løgene er gyldne kommes de hakkede tomater, tomatkoncentrat, boullion, basilikum, oregano, timian og peber i.
Lad retten småsimre lidt.
Sæt vand over til spaghetti.
Smag til om der skal mere krydderi i tomatsovsen.
Hæld vandet fra kødbollerne og kom dem op i tomatsovsen. Det samme med cocktailpølserne.
Kom spaghettien i det kogende vand, og kog det efter anvisningen på pakken.
Tomatsovsen småkoger lidt ved middel-lav varme, indtil spaghettien er færdig.
Den færdigkogte spaghetti, sies så vandet kommer fra.
Hæld tomatsovsen over spaghettien og rør blandingen sammen,
Fordel maden på 3 tallerkner og pynt med en kvist basilikum på hver.
Velbekommen.

Tips:

Der kan anvendes andre kødboller og cocktailpølser end beskrevet, men disse finder jeg bedst. Frisk basilikum kan undværes, men passer godt til retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 29820 gange,
og udskrevet 290 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kim  -  2020-07-01 16:27:57
1 svinebouillon?

Kaj Jensen   -  2017-05-03 17:13:35
Kom en spiseske sukker i (italiensk trick til tomatsovse) og det smager super godt

Dory  -  2017-04-08 16:28:50
Jeg har fundet dem i større butikker. Sidst i løvbjerg. Alternativt kan man selv lave kødboller, eller bruge de kødboller man køber på frost til suppe.

Inger  -  2016-06-06 16:59:41
Jeg har forsøgt at få fat i kødboller i dåse, men det er vist umuligt. Hverken Netto, Føtex, Rema 1000 eller SuperBrugsen har det.