Spaghetti Napoli

Spaghetti Napoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dory

Indsendt :      Red:

Spaghetti Napoli, billede 4 Spaghetti Napoli, billede 1 Spaghetti Napoli, billede 2 Spaghetti Napoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Tomatsauce
Lidt Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Timian, tørret
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
1 ds. Små kødboller på dåse 230g En Jaka dåse små kødboller på dåse/konservers vejer 410g med væde og 227g dræner og der er ca. 60 kødboller
2 ds. Cocktailpølser på dåse 115g 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
350 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Pynt:
3 kviste Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Opskrift:
Kog det efter anvisningen på pakken.

Tomatsauce:
Kom olie og hakkede løg i gryden.
Drys med salt.
Når løgene har fået et par min kommes de finthakkede hvidløg fint i.
Når løgene er gyldne kommes de hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon, basilikum, oregano, timian og peber i.
Lad retten småsimre lidt.

Smag til om der skal mere krydderi i tomatsovsen.
Kødbollerne og cocktailpølser med væde kommes i tomatsovsen.
Tomatsovsen småkoger lidt ved middel-lav varme, indtil spaghettien er færdig.

Den færdigkogte spaghetti, sies så vandet kommer fra.
Hæld tomatsovsen over spaghettien og rør blandingen sammen.

Fordel maden på 3 tallerkner og pynt med en kvist basilikum på hver.

Tips:

Denne opskrift svare meget godt til Spaghetti napoli fra Beauvais som kan købes på dåse.


karakterer:
Opskriften er vist 33869 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9020 (2147 kcal)
KJ pr. Pers. 3006 (715 kcal)
Vægt ialt 1218 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 740 KJ (176 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 26.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kaj Jensen   -  2017-05-03 17:13:35
Kom en spiseske sukker i (italiensk trick til tomatsovse) og det smager super godt

Dory  -  2017-04-08 16:28:50
Jeg har fundet dem i større butikker. Sidst i løvbjerg. Alternativt kan man selv lave kødboller, eller bruge de kødboller man køber på frost til suppe.

Inger  -  2016-06-06 16:59:41
Jeg har forsøgt at få fat i kødboller i dåse, men det er vist umuligt. Hverken Netto, Føtex, Rema 1000 eller SuperBrugsen har det.