Spaghetti Napoli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
  Tomatsauce
Lidt Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Timian, tørret
1 Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
1 ds. Små kødboller på dåse 230g En Jaka dåse små kødboller på dåse/konservers vejer 410g med væde og 227g dræner og der er ca. 60 kødboller
2 ds. Cocktailpølser på dåse 115g 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
350 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Pynt:
3 kviste Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 9020 (2147 kcal)
KJ pr. Pers. 3006 (715 kcal)
Vægt ialt 1218 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 740 KJ (176 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 26.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)