Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn - store og små

Pølsehorn - store og små, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
5 dl.mælk
50 g.gær
1 spsk.sukker
1.5 tsk.salt
800 g.hvedemel
 
1 poselangelænder-pølser
1 posecocktail-pølser
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et lidt vådt viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.

Del dejen i 20 stykker (10 store og 10 små) og rul hvert dejstykket ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne. Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde.

Ovnen varmes op til 200 grader alm. ovn og skal have 15-20 min. Tag dem ud når de bliver gyldenrune







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3565 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu