Pølsehorn lækre

Pølsehorn lækre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Tot

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.sødmælk
100 g.smør
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 æg
600 g.hvedemel
 
12 store hotdog eller wienerpølser
 Ketchup
 
 Pensling:
1 sammenpisket æg
 
Opskrift:
Lun mælken og udrør gæren heri. Smuldr smørret i melet med fingrene. Mælk med gær, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver tildækket til dobbelt størrelse ca 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem, og deles i 4 lige store dele. Hver del rulles ud til en cirkel, som deles i 6 trekanter. (Der skal være 24 ialt).

Pølserne deles i halve, så der bliver 24 ialt. På trekant lægges en lille smule ketchup samt en halv pølse. Trekanten rulles sammen fra den brede ende, og lægges med snippen nedad på en bageplade med bagepapir.

Pølsehornene efterhæver ca 30 min, pensles med sammenpisket æg og bages i forvarmet ovn ved varmluft ca 15 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 8957 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sabine  -  2015-12-01 13:39:30
Meget flot der ikke står hvor mange grader de skal have .