Ribbensteg i airfryer

Ribbensteg i airfryer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Ribbensteg i airfryer, billede 4 Ribbensteg i airfryer, billede 1 Ribbensteg i airfryer, billede 2 Ribbensteg i airfryer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Svinekød. ribbensteg. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

Hæld lidt vand i bunden af skuffen og læg ribenstegen i. Giv den 1 time ved 180 grader C.

Herefter 10-15 minutter ved 200 grader C. til sværen er sprød.

Lad gerne stegen trække 20 minutter inden den skæres for.





karakterer:
Opskriften er vist 11639 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11290 (2688 kcal)
KJ pr. Pers. 2822 (672 kcal)
Vægt ialt 1250 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 903 KJ (215 kcal)
Protein 13.4 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-10-30 15:59:14
God og saftig og fin sprød svær