Ribbensteg i airfryer

Ribbensteg i airfryer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Ribbensteg i airfryer, billede 4 Ribbensteg i airfryer, billede 1 Ribbensteg i airfryer, billede 2 Ribbensteg i airfryer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Svinekød. ribbensteg. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

Hæld lidt vand i bunden af skuffen og læg ribenstegen i. Giv den 1 time ved 180 grader C.

Herefter 10-15 minutter ved 200 grader C. til sværen er sprød.

Lad gerne stegen trække 20 minutter inden den skæres for.





Beskrivelse:

Lav ribbensteg i airfryer og få sprøde svær – hver gang

Der er ikke meget, der overgår en veltilberedt ribbensteg med sprøde svær på toppen. Det synes vi hos DK-Kogebogen i hvert fald ikke. Desværre kan en ribbensteg for mange være drilsk at tilberede, så den bliver helt perfekt og får sine sprøde svær og samtidig bliver saftig indeni. Ofte ender det med bløde svær eller tørt kød.

Men hvis du har en airfryer og følger vores ribbensteg i airfryer opskrift, behøver du ikke bekymre dig om bløde svær eller andre udfordringer. Når du følger vores ribbensteg i airfryer vejledning får du nemlig en perfekt tilberedt ribbensteg – hver gang.

Lav nemt hjemmelavet ribbensteg i airfryer

Hjemmelavet ribbensteg i airfryer er både nemt, hurtigt og utrolig lækkert. Uanset om det er til hverdag eller til fest, går du aldrig galt i byen med en ribbensteg. I juletiden er en ribbensteg et populært valg samt til julefrokosten og påskebordet. Hvis der ikke bliver spist op, kan du altid bruge resterne til at lave lækre ribbenstegsandwiches eller smørrebrød med rødkål og sky.


karakterer:
Opskriften er vist 18892 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11290 (2688 kcal)
KJ pr. Pers. 2822 (672 kcal)
Vægt ialt 1250 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 903 KJ (215 kcal)
Protein 13.4 gram
Fedt 18.2 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2025-02-02 14:32:54
Vandet rører ikke ved stegen, det skal egentlig mest i for at undgå røg i køkkenet

  -   2024-12-19 17:35:29
Det mangler at beskrive at når der er vand i bunden, SKAL sværsiden vende nedad i vandet, og den sidste omgang med 200 grader skal stegen vendes, så sværsiden kommer opad

  -   2023-10-30 15:59:14
God og saftig og fin sprød svær