Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Ja Indsendt af : Kejl Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød:
Sørg for at dræne kødet godt, ellers bliver farsbrødet vandet og kan ikke holde sammen. Kødet kommes i skål, blend tomat, løg og hvidløg og tilsæt kødet. Salt og peber i og mel til det er fast. Formes til et farsbrød og baconen kommes ovenpå. Laves i ovnen ved 200 grader i cirka 45min. Kartofler: Skrælles og skæres i stave. Kommes i fad med lidt olie, salt og peber. Laves i ovnen i cirka 30 minutter. Grønt: Det grønne blandes med lidt olie og soya. Laves i ovnen i cirka 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 39170 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mariann Kelberg - 2021-08-19 16:18:06 Jeg kommer altså mel i min fars - men også æg og så ville jeg ikke putte så meget væde fra tomaterne ved - evt. bruge tomatpasta i stedet - hvis farsen bliver for vandet. Erik Søgaard - 2015-02-21 17:05:56 Denne ret mangler da mange krydderrier og man kommer IKKE Mel i en Fars, det er Havregryn eller Rasp og gerne lidt Fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne