Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pølsehorn med bagepulver, uden gær

Pølsehorn med bagepulver, uden gær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pølsehorn med bagepulver, uden gær, billede 4 Pølsehorn med bagepulver, uden gær, billede 1 Pølsehorn med bagepulver, uden gær, billede 2 Pølsehorn med bagepulver, uden gær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
4 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
  Pensling
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Bland mel, bagepulver og salt. Hak smørret i småstykker i melet med en kniv. Smuldr det til sidst med fingrene, så det nærmest bliver som revet ost. Bland mælken i og ælt dejen let og hurtigt sammen. Udrulles på meldrysset bord. Deles i 8 trekanter.

Pensl med sammenpisket æg eller æggehvide. Drys med groft salt.

Bages i ca. 12 minutter. ved 200 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (87 stemmer)

Opskriften er vist 144216 gange,
og udskrevet 1922 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mo  -  2015-11-05 19:28:48
jeg syntes der var for meget smør i, hvilket fik den til at smage af af tærtedej.


Mig   -  2014-04-13 15:28:48
Mine blev meget tørre


flormelis  -  2013-04-24 18:00:23
lækker opskrift, måtte dog give dem dobbelt så længe i ovnene, som opskriften anbefaler.


  -  2012-03-24 00:27:57
smager af tærtedej.... :)


anne  -  2011-08-28 18:00:25
rigtig mæskelig dej det bliver til med alt det smør i! - lidt som smuldre dej rundt om en pølse.. anbefaler den ikke. menget alternetiv i hvert fald


Kim  -  2011-04-17 03:06:11
Virkelig virkelig tørre... :-( Hvis "bagepulver" nødløsningen handler om, at man impulsivt vil bage, og ikke har købt gær, kan man med fordel have nogle tørgærs pakker liggende, til sådanne situationer.


  -  2010-12-16 14:51:29
hej jeg elsker de pølsehorn den her side er verdens bedste mad side der findes


OLE  -  2010-08-25 19:13:46
Den smakte af tørt brød!


Linda  -  2009-11-16 16:15:25
Har set bedre opskrifter på pølsehorn...


  -  2009-11-08 13:19:59
Så god og nem - fantastisk med utålmodige børn - lav evt dobbelt portion hvis du ikke synes dejen rækker så langt...


ida  -  0000-00-00 00:00:00
De var fine, smidig dej og meget nemme at forme, eneste ulempe med en bagepulver-opskrift er, at jeg ikke føler dejen rækker så langt, når den ikke hæver op.


Michael, Sønderjylland  -  0000-00-00 00:00:00
De er lette at bage og smager rigtig godt. Til dem der synes de smager dårlig, i bager dem forkert.


Emma..  -  0000-00-00 00:00:00
- Syntes de var rigtig lækre.!!!!mmm!


Miig  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig gode! Virker de tørre så smør dem inden ovnen.mmh


Julie  -  0000-00-00 00:00:00
de er helt tørre


  -  0000-00-00 00:00:00
godt alternativ hvis man ingen gær har...


Lisette, Odense  -  0000-00-00 00:00:00
Nem og hurtig opskrift, og så smager de godt..


  -  0000-00-00 00:00:00
meget hurtig og nem opskrift!