Grønsagspuré til garniture

Grønsagspuré til garniture, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mikkel Borre

Indsendt :

Ingredienser:
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Opskrift:
Hak alle ingredienser groft og mos dem med en stavblender(Eller andet)

Serveres til okse, svine eller lammekød. Ideel til culotter.


karakterer:
Opskriften er vist 3294 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 747 (177 kcal)
KJ pr. Pers. 186 (44 kcal)
Vægt ialt 440 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 169 KJ (40 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu