Grønsagspuré til garniture næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 747 (177 kcal)
KJ pr. Pers. 186 (44 kcal)
Vægt ialt 440 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 169 KJ (40 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)