Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skipperlabskovs med bacon

Skipperlabskovs med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov uden ben

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Rosengaard

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.oksebov/kavlebov i tern
600 g.bacon i tern(kan undværes)
2-3 løg
5 dl.bouillon
5 laurbærblade
10 hele sorte peberkorn
1000 g.kartofler
 salt
 
 Tilbehør:
 rugbrød
 smør
 rødbeder
 purløg
 evt.engelsk sovs
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem.Svits baconen og tag det op.Svits kødet i fedtet, uden at det bruner. Tilsæt løg og svits dem med, til de er klare. Tilsæt salt, laurbærblade og bouillon. Skum af og læg låg på gryden.Lad kødet småkoge ca 1 time. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.Hæld dem i gryden og spæd evt.med bouillon, så kartoflerne lige er dækket.Lad retten simre til kartoflerne begynder at koge ud.Rør ørst da forsigtigt rundt. Smag til med salt, når kartolerne har jævnet retten. Til sidst kommer baconen i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skipperlabskovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (23 stemmer)

Opskriften er vist 12735 gange,
og udskrevet 364 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu