Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stjerneskud gigant

Stjerneskud gigant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
2 store skiver franskbrød
 Smør
4 store rødspættefileter
1 æg
 Rasp
 Salt
 Peber
 
2 salatblade
150 g.hummerhaler
150 g.rejer
100 g.asparges
2 store skiver røget laks
1 glassort kaviar
2 skivercitron
 
 Pynt:
4 tomatbåde
2 kviste dild
 
 Dressing:
75 g.mayonnaise
2 dl.cremefraiche 18%
1 tsk.paprika
2 spsk.ketchup
1 tsk.citron
 Salt
 Peber
 
1 brevknorr hollandaisesovs
 Mælk
 Smør
 
Opskrift:
Rør dressingen sammen, og smag den til med salt, peber, paprika, ketchup og citron.

Lav sovsen efter brugsanvisningen på bagsiden af brevet, og lad den stå og holde sig varm på svag blus.

Panér de 2 fiskefileter i sammenpisket æg og rasp. Drys med salt og peber. Steg dem gyldne. Læg de 2 andre fiskefilet i kogende letsaltet vand. Skrue ned for varmen og tag dem op når de er hvide og møre.

Rist brødet på en brødrister, og kom smør på eller rist det let på panden i lidt smør.

Anret salatblade og fiskefilet på brødet. Pynt med hummerhaler, rejer, laks, asparges og kaviar. Hæld dressing og sovs over og pynt yderlige med citron, tomatbåde og dild.

Tips:

Halvér evt smør til sovsen. Det er rigelig med det halve. Er der for meget dressing, kan det anvendes som dip til chips.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Stjerneskud

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9661 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu