Frikadeller med stuvet spinat og ristede nødder

Frikadeller med stuvet spinat og ristede nødder , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Frikadeller:
450 g.hakket kalv og flæsk
2 tsk.salt
 peber
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 revet løg
0.5 dl.mælk
 
 Spinat:
0.5 løg - finthakket
1 spsk.Becel Flydende
1 fedhvidløg
500 g.spinatblade (hvis frosne skal de være tøet og væden presset fra)
2.5 dl.flaske Cremefine til madlavning til 7 % eller 15 %
 Salt
 peber
 evt.Muskatnød, friskrevet
150 g.blandede nødder fx cashews, peanuts og mandler
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød med salt og peber.
Rør et æg i ad gangen og rør til farsen er ensartet. Tilsæt mel og revet løg samt mælk og rør til farsen er fast.

Form frikadeller og steg i flydende margarine til de er gyldne og gennemstegte.

Svits hakket løg i flydende margarine til de er klare uden at de tager farve. Tilsæt knust hvidløg og spinat. Tilsæt Cremefine og lad det simre til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og evt. muskat.

Rist nødderne på en tør pande til de tager lidt farve. Hak dem groft og anret dem over på spinaten.

Server evt. med et stykke lækkert rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 5822 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu