Hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet knækbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bradepander 2 Bradepander
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Knækbrød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Skn

Indsendt :



Ingredienser:
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 dl. Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
2 dl. Speltmel, fuldkorn 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1.5 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
De tørre dele blandes sammen inden væsken tilsættes.

Dejen deles i to dele
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir
Skær dejen ud i firkanter inden den bages ved 200 grader i ca. 25 min.

Knækbrødet skal kun lige blive let gylden ellers bliver de tørre



Tips:

Grahamsspeltmel og fuldkornsrugmel kan skiftes ud med andet mel.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på knækbrød

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15272 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8048 (1916 kcal)
KJ pr. Bradepander 4024 (958 kcal)
Vægt ialt 591 gram
Vægt pr. Bradepander 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1360 KJ (323 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 20.9 gram
Kulhydrat 28.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu