Hjemmelavet knækbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Bradepander 2 Bradepander
Ingredienser:
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 dl. Grønne græskarkerner 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
2 dl. Speltmel, fuldkorn 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1.5 dl. Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8048 (1916 kcal)
KJ pr. Bradepander 4024 (958 kcal)
Vægt ialt 591 gram
Vægt pr. Bradepander 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1360 KJ (323 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 20.9 gram
Kulhydrat 28.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)