Calzone med spaghetti og kødsovs

Calzone med spaghetti og kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Calzone med spaghetti og kødsovs, billede 4 Calzone med spaghetti og kødsovs, billede 1 Calzone med spaghetti og kødsovs, billede 2 Calzone med spaghetti og kødsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
800 g.Hvedemel
5 dl.Vand
50 g.Gær, frisk
3 spsk.Olivenolie
2 spsk.Sukker
1 tsk.Salt
 
 Fyld:
200 g.Revet, mozzarellaost 45+
 Spaghetti med kødsovs
 
Opskrift:
Følg opskriften på pizzadej her.

Dejen deles i 4 portioner som udrulles i ca. 25 cm. i diameter. Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen (vi brugte ca. 300 g. Spaghetti med kødsovs på hver) drys revet ost over, husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes.

Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir. Lad dejen efterhæve i mindst 30 minutter.

Pensel calzonen med olivenolie og drys med mel. Bages ved 250 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter eller indtil hævet og gylden.

Tips:

En rest spaghetti med kødsovs kan bruges, eller der kan laves en portion kun til Calzone med spaghetti og kødsovs.

Se opskrift på Spaghetti med kødsovs her





karakterer:
Opskriften er vist 261 gange,
og udskrevet 23 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu