Pocheret torsk

Pocheret torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pocheret torsk, billede 4 Pocheret torsk, billede 1 Pocheret torsk, billede 2 Pocheret torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet
2 l.vand
 salt
 peberkorn
 laurbærblad
 
Opskrift:
Torskefilet gerne torskeloins som er den tykkeste stykke på torsken skæres i portionsstykker.

Letsaltet vand bringes til kogepunktet. Tilsæt gerne peberkorn og laurbærblad.

Kom fisken i vandet og giv den 8-10 minutter, der må gerne var være tændt for varmen men vigtigt at vandet ikke koger.

Her har vi serveret med Ærter bonne femme og dilddressing med creme fraiche

Tips:

I stedet for vand kan torsken også pocheres i mælk.





karakterer:
Opskriften er vist 553 gange,
og udskrevet 22 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu