Fantastiske flødekartofler

Fantastiske flødekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : anette pedersen

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler i skiver
5 dl.fløde
0.5 dl.mælk
1 løg
3 fedhvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
mælken kommes i bunden af et ildfast fad.
kartofler, presset hvidløg, finthakket løg, salt og peber ligges lagvis i fadet.
fløden hældes over.
retten skal i ovnen 70 minutter ved varmluft.

Tips:

det letteste er at købe frosne kartofler i skiver, og det bliver mindst lige så godt.


Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Flødekartofler

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8686 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Verner Haubjerg  -  2013-03-20 18:33:42
Fløden må aldrig komme i, inden at kartoflerne har fået 20 minn. på 225 grader, for ellers bliver de meget bløde!!

Verner Haubjerg  -  2013-03-20 18:29:42
Jeg har gået til madlavning i flere år. Der lærte vi at lave flødekartofler. For når jeg har været til fest, og fået flødekartofler var det noget slattet noget. Ja hvorfor. Man skræller kartoflene, snitter dem i skiver og lægger dem i skråt lag. Et stk løg snittes fint, og lægges over sammen med salt og pebber. Når ovnen er oppe på 225 grader,sættes fadet ind i 20 min. Derefter kommer man fløde på og lade fadet stå med 200 grader i 40 minutter.så får man en fantastisk ret.Det her er en opskrift!!