Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødeis med marcipan og chokolade

Flødeis med marcipan og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Flødeis med marcipan og chokolade, billede 4 Flødeis med marcipan og chokolade, billede 1 Flødeis med marcipan og chokolade, billede 2 Flødeis med marcipan og chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Fyld:
100 gram Ren rå marcipan
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer, sukker og vanille til en luftig æggesnaps. Vend flødeskummet i æggesnapsen.

Skær marcipanen i mindre stykker og hak chokoladen. Tilsæt det cremen og hæld den i en form. Dæk med tætsluttet låg eller alufolie.

Frys cremen i min. 4 timer.

Ved servering pyntes isen med smeltet mørk chokolade




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (45 stemmer)

Opskriften er vist 168887 gange,
og udskrevet 4292 gange.


Energi:
KJ total 13333 (3174 kcal)
KJ pr. Pers. 2222 (529 kcal)
Vægt ialt 805 gram
Vægt pr. Pers. 134 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 32.0 gram
Kulhydrat 23.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mormor  -  2013-06-13 13:33:35
Jeg lavede den med Daim og chokolade til en børnefødselsdag (21 personer) og alt blev spist. Jeg lavede den til 24 personer. Det var et hit.


Jeanette  -  2013-03-01 16:58:46
Mums. Lige hvad gæsterne kunne bruge.


Per  -  2012-07-02 13:58:30
Dette her er en parfaitis, og her bruges der piskefløde som er pisket til skum, og er ikke beregnet til ismaskine. Til ismaskine bruges der gerne iscreme, en creme som koges op med æggeblomme, søg på gelato for opskrifter.


Carol_dk  -  2012-07-01 20:26:22
Jeg prøvede at lave den og puttede i min ismaskine. Konsistensen blev rigtig dårlig? Er der en, der kan forklare mig hvorfor? Smagen var rigtig god :o)


Morfred  -  2012-05-01 15:14:48
Svar til ham den trætte og Trine: Det er endnu nemmere hvis man river marcipanen på den grove side af råkostjernet. Brug i øvrigt hellere en fuldgod 70% chokolade istedet. Det bliver den i hvert tilfælde ikke ringere af... 50 g hakkede hasselnødder gør den HELLER ikke ringere :-)


Trine  -  2012-04-22 13:08:05
svar til "ham den trætte...": Marcipanen skal skæres ud i mindre tern/stykker og blandes på den måde med resten. Den skal ikke "opløses".


ham den trætte...  -  2011-07-18 17:58:23
hvordan for i fordelt marcipanen??


Charlotte Ladegaard  -  2010-12-28 12:40:58
Is med marcipan og chokolade - det er lykken - og især denne - har prøvet den flere gange :-)


Gitte  -  2010-04-18 23:17:08
Skøn is. Har aldrig prøvet at lave is før men det blev super godt:)


M  -  2008-05-30 13:18:14
Har i flere år været den bedste i for hele familien


Caroline  -  2007-09-10 19:44:40
Den lyder helt vildt god, må bare prøve den !