Hjemmelavet is med marcipan og chokolade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Fyld:
100 gram Ren rå marcipan
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13333 (3174 kcal)
KJ pr. Pers. 2222 (529 kcal)
Vægt ialt 805 gram
Vægt pr. Pers. 134 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 32.0 gram
Kulhydrat 23.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)