Pølsehorn 11

Pølsehorn 11, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Marie R

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.minimælk
1 dl.fløde
75 g.smør
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
500 g.hvedemel
1 æg
10 pølser af eget valg
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Smelt smørret, hæld mælken og fløden i og varm op til blandingen er lillefingervarm.
Rør gæren i den lillefingervarme mælkeblanding og tilsæt salt, sukker, æg og det meste af melet.
Ælt dejen til den er blød og smidig med det nødvendige mel.
Lad dejet hæve et lunt og tildækket sted ca. 1/2 time.

Del dejen i to stykker.
Rul hvert stykke ud til en cirkel.
Skær hver cirkel i 10 trekanter.

Halver pølserne og læg en i
på hver trekant.
Rul dejstykkerne til horn - rul fra den brede ende mod den spidse ende.
Læg hornene på en plade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 min.
Pensl med æg og bag pølsehornene 15-20 min. ved 200 grader C varmluft.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 7549 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jannie   -  2016-07-11 17:09:28
De bedste pølsehorn ever!

  -  2013-04-11 16:16:16
Kan klart anbefales.

Anette  -  2013-04-11 16:14:03
Super gode og nemme at lave. De får helt klart 10. En god dej, og hvis man gerne vil have lidt mere smag så er det lækkert med pølser som er krydret :-)