Kommentarer
Henrik - 2011-09-06 09:38:00 9 æggehvider??? Det bliver jo til over en liter, når det er pisket til skum. Det er da alt for meget!
Jeg bruger en rettesnor, der hedder pr. 100 gram chokolade: 1 hvide, 2 blommer, 25 gram smør, 1 dl fløde, 50 gram sukker. Den er nem at huske og giver en fantastisk chokolademousse.
Marianne - 2010-11-15 15:05:03 Denne dessert er besvælig at lave, desuden synes jeg den smager som æggesnaps med ckokolade i :-(
Pernille 16 år - 2008-02-26 13:14:18 Hvis jeg ikke tager fejl er det Claus Meyers opskrift fra hans fabelagtige chokolade bog (:
Den chokolademousse er og blir' min yndlings dessert xD . Har fået det alt for mange gange xD
!!!!!! KAN ANBEFALES !!!!!
Tanja - 2007-11-15 16:33:07 Super lækker og luftig. Kan varmt anbefales i forhold til de opskrifter med fløde.
Sofie - 2007-05-14 18:53:49 - Jeg vil bare spørge om der er nogen der ved, om man kan undlade at putte æggeblommer i ?
Chokomanen - 0000-00-00 00:00:00 Mmm.. Tænderne løber i vand! Fuldfed -men dejlig:D
Camill - 0000-00-00 00:00:00 Supergod og lækker opskrift. Man skal bare liiige huske på, at man IKKE skal røre i moussen før brug - det vidste jeg ikke!! Så falder den sammen!
sabine christensen - 0000-00-00 00:00:00 dette er en god opskrift kærlig hilsen sabine
|