Gris- og Ko- Gryderet

Gris- og Ko- Gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet - men det bliver nok ædt før...

Indsendt af : BumseNumse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
500 g.svinekød i tern
1 kg.kartofler
5 dl.piskefløde
2.5 dl.mælk
1.5-2 l.belgisk trappist øl
350 g.svampe (kantareller eller andet lækkert)
3 store løg
1 stort skalotteløg
 flåede tomater
 
3 laurbærblade
1 kvisttimian
3 spsk.knust spidskommen
3 spsk.paprika
1 Muskatnød, friskrevet
1 chili
 
 peber
 salt
16 skiver bacon (eller uendeligt)
 
Opskrift:
svist kødet og løgene, og saml det hele i en stor støbejernsgryde - hæld øllet og de flåede tomater over og lad simre i
6 timer ved svag varme sammen med krydderier (hæld evt. ikke så meget øl ved i starten, og suppler undervejs - gode dage kan der godt gå 3 liter :) )
Tilsæt herefter fløde og svampe - og simr videre.

kog kartoflerne til de er udkogte, mos dem og tilsæt fløde og mælk, muskatnød og smag til med salt og peber

steg bacon i ovnen til det er som De mener bacon skal være.

server det hele samlet - med et stort glas mælk





karakterer:
Opskriften er vist 14638 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu