Fetasnegle

Fetasnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Feta

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Fetasnegle, billede 4 Fetasnegle, billede 1 Fetasnegle, billede 2 Fetasnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Fyld:
200 gram Feta. 40+
8 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 tsk. Oregano, tørret
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Dejen: Gæren smuldres i en stor skål Det lunkne vand (37 grader C.) tilsættes sammen med olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt dejen færdig på bordet. Dejen hæver ca. 15 min.

Fyld:
Rør feta, persille og oregano sammen.

Rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm.
Fordel fyldet på dejen ca 1 cm fra kanten.
rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 16 skiver.

Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 6127 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7960 (1895 kcal)
KJ pr. stk. 497 (118 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. stk. 51 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 26.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu