Fetasnegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 16 stk.
Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Fyld:
200 gram Feta. 40+
8 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 tsk. Oregano, tørret
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 7960 (1895 kcal)
KJ pr. stk. 497 (118 kcal)
Vægt ialt 825 gram
Vægt pr. stk. 51 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 964 KJ (229 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 26.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)