Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk

Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : aoge

Indsendt :


Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk, billede 4 Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk, billede 1 Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk, billede 2 Fyldt spidskål med hakket kalv og flæsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spidskålhoved
0.5 rød eller gul peber
1 løg
1 gulerod
 
500 g.hakket kalv/flæsk
1 dl.havregryn
1 æg
1 pk.reven parmesan
2 tsk.salt
 krydderier efter smag, f.eks. chili, hvidløg, paprika, oregano, timian, rosmarin, eller hvad man nu kan lide.
 
Opskrift:
Flæk små spidskålhoveder på langs.
Tag en skarp kniv og skær igennem stilken og vip indmaden ud af kålhovedet med en ske, så der bliver ca 3 blade tilbage i en skal af hvert halve kålhoved.

Skær den ene halvdel af det udtagne kål i fine små stykker, sammen med de øvrige grøntsager.

Bland farsen med de snittede grøntsager, kød, æg, havregryn, halvdelen af osten og krydderier og fyld farsen i de halvede kålhoveder. Placer dem i et smurt ildfast fad og drys den resterende parmesanost over.

Hæld ca. en cm vand i fadet og steg derefter de fyldte kålhoveder i ovnen i ca 1½ time ved 175 grader. Sørg for at der vedvarende er lidt vand i fadet.

server med ris og bearnaisesovs


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 33419 gange,
og udskrevet 584 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

coco66  -  2018-03-03 01:15:48
Hold nu op - tusinde tak for en rigtig god opskrift :-) Den får topkarakterer fra os. Det var måske lidt i overkanten at have alt det kød på sin tallerken, så næste gang prøver jeg at forme det som brød som lægges på kålen i bunden af fadet, så det kan skæres i skiver og serveres ( med lidt kål). Super lækker ret :-)