Glaseret hamburgerryg i airfryer

Glaseret hamburgerryg i airfryer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Glaseret hamburgerryg i airfryer, billede 4 Glaseret hamburgerryg i airfryer, billede 1 Glaseret hamburgerryg i airfryer, billede 2 Glaseret hamburgerryg i airfryer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg. kogt
   
  Glasering:
0.5 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
Opskrift:
Pak hamburgerryggen ind i folie. Læg den i skuffen på airfryeren, og giv den 1 time ved 180 grader måske lidt mere an på tykkelsen og airfryer.
Har du et stegetermometer så skal det vise 65-70 grader C.

Rør glasering sammen og åben for staniolen i toppen men fjern den ikke helt og påfør glaseringen i et jævnt lag. Giv hamburgerryggen endnu 5-10 minutter ved 180 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 9357 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4609 (1097 kcal)
KJ pr. Pers. 1152 (274 kcal)
Vægt ialt 844 gram
Vægt pr. Pers. 211 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 546 KJ (130 kcal)
Protein 17.6 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu