Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cherrytomat/Paprika kylling

Cherrytomat/Paprika kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 2 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : FTO

Indsendt :


Cherrytomat/Paprika kylling, billede 4 Cherrytomat/Paprika kylling, billede 1 Cherrytomat/Paprika kylling, billede 2 Cherrytomat/Paprika kylling, billede 3
Fotograf: FTO  

Ingredienser:
2 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Paprika
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Cayennepeber
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Sovs:
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Skær kyllingen i lange strimler på tværs af fiberne, så det blir mørt.
Kom alt marinade og kylling i en pose, lang tid før stegning.
Hæld alt i stegepanden. Tilsæt lidt vand (1dl), så kødet rigtig får kogt i marinaden.
Når da alt vand og væske er kogt væk, da kommer smør og olie til syne, og da skal kødet steges lidt brunt.
Ikke for meget da marinade vil brænde på.
Tilsæt fløde og cremefraiche.
Miks godt og lad det hurtigt koge sammen ved omrøring.
Smag til.

Ris osv. på tallerken. Kyllingen op på risen, og strø lidt groft salt over.
Klar parat til spis...


Tips:

Overskydende kød er også kanon godt i en sandwich til frokost dagen efter :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 24691 gange,
og udskrevet 204 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6094 (1451 kcal)
KJ pr. Pers 3047 (725 kcal)
Vægt ialt 1082 gram
Vægt pr. Pers 541 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 13.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Thomas  -  2016-10-23 14:01:20
Hvordan kan den være under mælkeallergi når der indgår fløde ?

Lille  -  2016-01-16 20:12:54
Bedst med jasmin ris. Men helt utrolig god ret :)

Larsen  -  2014-11-12 07:55:46
Det er sgu en lækker og nem ret :)

FTO  -  2012-06-13 16:57:30
Et lille fed hvidløg er rigeligt. Og så en stor spsk creme fraiche. Smør til stegning kommes bare i panden samtidig med kød.