Cherrytomat/Paprika kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 2 Pers
Ingredienser:
2 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Paprika
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Cayennepeber
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Sovs:
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6094 (1451 kcal)
KJ pr. Pers 3047 (725 kcal)
Vægt ialt 1082 gram
Vægt pr. Pers 541 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 13.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)