Marengs kys
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : ? Indsendt af : Carl Smart Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der piskes.
Hvis ”kyssene” skal være med smag, røres kakao eller kanel i sukkermassen. Man kan evt. dele portionen i to og tilsætte smag eller farve til den ene del (husk i så fald at halvere mængden af smags- og farveingredienserne). (3 spsk. kakao eller 1 tsk. kanel eller 2-3 dråber frugtfarve) Kom sukkermassen i en sprøjtepose og sæt små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene kan også formes med to teskeer. Drys ”kyssene” med en eller flere slags pynt. Bag dem ved 100 grader C alm. ovn i ca. 1 time. Lad dem køle helt af, inden de kommes i en lufttæt beholder. Server kagerne til kaffen eller f.eks. til frugtsalat. Tips: Lav marengs-”kys” sammen med børnene, - de vil elske at forme og pynte kagerne. |
|
Opskriften er vist 121573 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (96 stemmer) |
|
Kommentarer Magnus blindkilde - 2018-09-02 10:49:45 Vild god opskrift! Mine børn elsker den! astrid - 2017-10-13 22:51:34 jeg har lavet disse mindst 10 gange og mine venner og min familie ELSKER dem så jeg tror det er dem jeg skal begynde at bage resten af de næste 1-2 år anonym - 2017-06-03 19:29:20 Hvor mange bliver det til cirka? Majken M - 2017-01-14 20:32:41 Virkelig nogle dejlige (marengs-) kys! Jeg er fan Nora - 2017-01-02 14:41:32 Skal de i ovnen? Familie-tøsen - 2016-01-17 15:26:37 Skal helt klart laves igen👌🏽 jeg laver det med frysetørret hindbær, det smager vildt godt👌🏽💕 Kathrine - 2015-02-04 16:53:00 Prøv med 2-3 tsk lakridspulver. Det er min favroridt 😄 Fra pigen her - 2015-01-06 14:19:43 Jeg glæder mig så meget til at lave dem Momo - 2014-12-18 20:44:07 Man kan også bare tilsætte lidt vaniljesukker i. Plejer at komme en tsk. fuld i. Smager lækkert Tøsen! - 2013-08-01 19:33:04 De smager vildt godt.! Skal helt klart laves igen :D :D elsker dem! - 2012-05-13 16:47:36 De smager vildt godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne