Skildpadde burger

Skildpadde burger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Idani

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
24 Bacon skiver
400 g.Hakket oksekød
12 Wienerpølser
 Salat til burger
 Burger boller
 Div. Dressing
 
Opskrift:
Flet bacon – Kom en bøf i, så i kan lukke baconen hele vejen rundt. Form dem som de er en lille bitte smule aflange.

Ta en pølse, skær den, så i har begge ender med cirka 1½cm pølse, skær et stykke af midten og skær så den ene ende af den, så man har en form for spids. De 2 ender man har, dem skærer man cirka 4-5 riller i – De bliver til “fingrene” når pølsen bliver stegt.

Repeat til i har fået noget som kan minde om en skildpadde.

Varm ovnen til 150 grader og sæt de lækre skildpadder ind på en rist, hvor man har en bageplade nedenunder som er dækket af sølvpapir – ovnen skal stå på varmluft.

Når baconen er begyndt at blive en smule brun, sæt den da på grillvarmluft og skru op på 200 grader.

Når baconen ser crispy nok ud til ens smag, ta dem ud og lad dem lige køle 2 minutter.

Kom i burgerbolle og spis!





karakterer:
Opskriften er vist 4938 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu