Glaseret hamburgerryg på grill

Glaseret hamburgerryg på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Dorte

Indsendt :


Glaseret hamburgerryg på grill, billede 4 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 1 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 2 Glaseret hamburgerryg på grill, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
1 spsk.Akaciehonning
2 spsk.Dijonsennep
4 spsk.brun farin
 
800 g.hamburgerryg
 
Opskrift:
Marinade:
Alle ingredienserne til marinaden røres sammen.

Pil net eller plast af hamburgerryggen. Marinaden røres godt sammen og påføres hamburgerryggen i et jævnt lag.

Ved Grillen.
Hamburgerryg placeres i stegholder som placeres oven i en foliebakke.
Grilles på kuglegrill ved indirekte ca. 200 grader C. til stegetermometeret viser ca. 65 grader C. i kødets kerne.
Tages af og trækker 20 minutter inden servering.

Tips:

Serveres med Råstegte kartofler og salat.
Eller kartoffelrösti og spinatsalat med tomat og mozarella.
Eller en koldkartoffelsalat og en klat sennep.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 37604 gange,
og udskrevet 428 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-07-01 10:46:16
Skal den koges først ?