Pølseyams

Pølseyams, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet tror jeg

Indsendt af : Thomzen79

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Pølser
2 Løg
2 ds.Hakkede tomater
 Oregano
 Basilikum
1 ds.Tomatpuré
 evt.1 glas Champignon/majs
 Salt
 Peber
 
 olie/margarine til stegning
 spaghetti/pasta
 
Opskrift:
Skær løg i firkanter og svits dem på en pande med høje kanter, imens de svitses skæres pølser i skiver og kommes i, kom derefter champingnogerne i, herefter puttes hakkede tomater i og tomatpuré, det krydres efter smag, så sættes vand over til pasta og dette koges efter anvisning. pølseyamsen bliver bedre jo længere det får lov til at stå og simre.

Tips:

champinonger/majs kan saktens undværes, har man travlt sættes vandet over mens løgne svitses og der er mad på ca 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 3549 gange,
og udskrevet 76 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu