Forloren Hare a la guf guf

Forloren Hare a la guf guf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Hvorfor ikke, Prøv....

Indsendt af : Food Design

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.Hakket Svinekød
150 g.Bacon i skiver
1 dl.Havregryn
1 dl.Rasp
1 dl.Mælk (mini-skumme-let-sød)
0.5 dl.oliven olie (ekstra jomfru)
2 Æg
1 Mellemstort Løg (revet)
1 FedHvidløg (presset)
10 mellemstore Champignon(grove skiver)
1 spsk.Ostindisk Karry
 Salt
 Peber
 Oliemargarine
 
Opskrift:
Bland det hakket svinekød, havregryn, rasp, mælk, olivenolie, æg, salt og peber, hvidløg, løg, karry i en skål.

form farsen som en stor oval "frikadelle", brun den store "frikadelle" på en stegepande i oliemargarine ca. 5 min. på hver side.

Den store "frikadelle"og stegefedtet ligges i et ildfastfad smurt med olivenolie i bunden, den store "frikadelle" pakkes nu ind i Bacon, kun foroven og på siderne. Champigon i grove skiver ligges omkring "Frikadellen" i det ildfastefad.

fadet sættes i ovnen på 200 grader i ca. 40 min. til baconen er brun og sprød.

Tips:

Den forloren Hare kan evt. serveres med en lækker Pesto Salat.

Hvidkål, blomkål, broccoli, champignon, rød, gul og grøn peber, agurk og grøn Pesto evt. lidt olivenolie.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 11467 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu