Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarberfromage

Rabarberfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
½ l.kogt rabarberpuré
1 spsk.sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
10 bladehusblas
 dl.piskefløde
8-10 småmakroner
 
 dl.fløde pisket til skum
 Jordbær dyppet halvt i smeltet chokolade.
 
 


Opskrift:

Fløde og æg tages ud af køleskabet i forvejen, så det ikke er for koldt.

Æggeblommer og sukker piskes luftigt. Rabarberpuréen vendes i æggemassen.

Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv.

Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad. Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.

Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider. Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.

Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.

Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.

En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20132 gange,
og udskrevet 457 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillian  -  2015-05-29 18:30:10
Hvordan laves rabarberpureen?


en kokkeelev  -  2013-08-28 12:39:12
Tager du fløde ud for tidligt og det når at blive varmt kan du ikke få den pisket til skum, du vil få lavet fløde-smør (taler af erfaring)