Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad.
Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.
Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider.
Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.
Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.
Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.
En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 22673 gange, og udskrevet 507 gange.
Kommentarer
Lillian - 2015-05-29 18:30:10 Hvordan laves rabarberpureen?
en kokkeelev - 2013-08-28 12:39:12 Tager du fløde ud for tidligt og det når at blive varmt kan du ikke få den pisket til skum, du vil få lavet fløde-smør (taler af erfaring)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider