|
|
|
Rabarberpure:
|
1000 |
gram |
Rabarber, renset vægt1000 gram Rabarber, renset vægt
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
250 |
gram |
Sukker250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
|
|
Rød frugtfarve Rød frugtfarve
|
2 |
tsk. |
Nonoxal2 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.
Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.
NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
|
|
|
|
|
|
Fromage:
|
50 |
gram |
Sukker50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
4 |
|
Æggeblommer, pasteuriseret4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
|
|
|
|
3 |
|
Æggehvider, pasteuriseret3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
|
5 |
|
Husblas, blade5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
50 |
gram |
Makroner50 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
|
|
|
|
|
|
Pynt
|
2.5 |
dl. |
Piskefløde2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Jordbær, friske Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram
1 bær vejer ca 15 gram
|
|
|
Mørk chokolade 44% Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%
Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
KJ total 15508 (3692 kcal)
KJ pr. Pers. 3877 (923 kcal)
Vægt ialt 2117 gram
Vægt pr. Pers. 529 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 732 KJ (174 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 20.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|