Rabarberfromage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Rabarberpure:
1000 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Rød frugtfarve
2 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
   
  Fromage:
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Pynt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 15508 (3692 kcal)
KJ pr. Pers. 3877 (923 kcal)
Vægt ialt 2117 gram
Vægt pr. Pers. 529 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 732 KJ (174 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 20.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)