Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porrefrikadeller

Porrefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Katrine

Indsendt :



Ingredienser:
 Hakket kalve. og svinefars 3-7%
1 hel porre el. 1 kop frosne porre
0.5 tsk.peber
2 tsk.salt
1 æg
1 kophavregryn
2 spsk.margaring
 
Opskrift:
Kog porren blød og si vandet fra (gem evt 2½ dl. til sovs). Blend porren fin. Kom fars, blendet porre, æg, mel, lidt afkog fra porren, peber og salt i en skål og rør det grundigt sammen.

Tænd for panden, put magarine herpå. Når denne er varm nok, formes der kugler af farsblandingen og de puttes på panden. Steges i ca. 20 ved medium temp.

Tips:

Drys med slt under stegningen. Det kan været et lækkert og let alternativ at bruge de 2½ dl. afkog fra porren til sovs. Bland evt. med milda madlavningsfløde 4% og 1 svinebouillion terning, samt kulør. Røre til med maizena stivelse.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8877 gange,
og udskrevet 91 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgitte  -  2017-04-30 10:44:06
Der står ikke, hvor meget kød man skal bruge.