Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hurtig pastaret med bacon og kylling

Hurtig pastaret med bacon og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Macci

Indsendt :


Hurtig pastaret med bacon og kylling, billede 4 Hurtig pastaret med bacon og kylling, billede 1 Hurtig pastaret med bacon og kylling, billede 2 Hurtig pastaret med bacon og kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Pastaskruer
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
150 gram Bacon i tern
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
Karry
   
Opskrift:
Kog pastaen.

Skær kyllingefiletterne ud i tern og steg dem på en pande i krydderierne. Rist bacon til det er næsten færdigt.
Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast fad, kom fløden og mornay saucen over og rør godt rundt.

Kom det i ovnen, midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i en halv time. (Det er godt hvis man lige husker at røre lidt rundt i det indimellem mens det er i ovnen)

Tips:

Rester kan sagtens gemmes til dagen efter i køleskabet og varmes op igen :) Dog er den ikke lige så cremet dagen efter :)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (105 stemmer)

Opskriften er vist 424560 gange,
og udskrevet 6190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15454 (3679 kcal)
KJ pr. Pers. 3863 (919 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 936 KJ (223 kcal)
Protein 13.0 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2019-06-26 14:57:57
Lækker opskrift men ser lidt kedelig ud så jeg tilsætter tomat puré. Det giver farve og smager godt sammen med krydderierne.

Smørrebrødsjomfruen  -  2019-06-07 17:15:50
Har lavet retten flere gange med succes. Jeg tilsætter dog lidt tomat puré for at give lidt ekstra farve og smag.

Per  -  2018-09-29 10:44:52
Ja det er rå pasta

Susie  -  2018-09-27 04:46:50
Lyder rigtig lækkers, men hvor meget karry og paprika.

Lone  -  2018-07-18 13:29:18
Er det min 250 g pasta i rå tilstand?

  -  2017-01-04 19:12:29
Hvis man har noget Mornaysauce tilbage, kan det evt hældes over når man varmer det dagen efter :)

Elife sari   -  2017-01-02 13:33:24
Jeg var en dag sammen med alle

Lone C.  -  2015-01-21 22:50:28
Også mums herfra :-) Næste gang vil jeg forsøge at tilsætte lidt grøntsager :-)

  -  2014-03-14 16:01:38
Skal prøve den i morgen...glæder mig..lyder som en dejlig oplevelse...Jan...��

dagplejeren  -  2013-03-13 15:53:53
prøv at tilsætte let kogt broccoli...

Johnny Leth_Andersen  -  2013-03-11 19:00:54
Den er godkendt herfra...Har kun en kommentar...MUMS..:)

  -  2013-03-03 17:00:44
smager helt kanon, vi har tilsat champignon skåret meget fint i skiver samt gratineret med chedder ost

  -  2013-02-21 23:51:31
Det smager virkelig lækkert. Lavede det med milda 4% istedet for fløde og med 5% morney sauce.

Frida   -  2013-02-20 21:34:11
Super lækker ret! Jeg lavede den med 400g bacon og svinefiletter i stedet for kyllinge. Derudover kom jeg også en rød peber (kan godt bruge to) i, for at friske den lidt op. Det hele blev spist op - selv af de kræsne ;)