Hurtig pastaret med bacon og kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Pastaskruer
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
150 gram Bacon i tern
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
Karry
   
Energi:
KJ total 15454 (3679 kcal)
KJ pr. Pers. 3863 (919 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Pers. 412 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 936 KJ (223 kcal)
Protein 13.0 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)