Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling Josh

Kylling Josh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sandvold

Indsendt :


Kylling Josh, billede 4 Kylling Josh, billede 1 Kylling Josh, billede 2 Kylling Josh, billede 3

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2.5 cm. Ingefær, frisk
2 Rød chilipeber
7 Kardemomme, hele
7 Nelliker, hele
1 tsk. Korianderfrø
1 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
   
1 Kanel. stang kanelstang ca. 5 cm.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 spsk. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Start med at fint snitte løg hvidløg ingefær og chili.

Kom koriander kommen kardemomme nelliker det fint snittet hvidløg ingefær og chili i en morter og knus det til det hænger sammen stil det til side og nyd duften

Hak tomaterne

Brun kyllingen i olien fjern kylling fra gryden lad dem køle lidt af.

svits nu de fint hakket løg i olien 2 til 3 min de skal ikke tage farve. Tag nu massen fra din morter og kom ned til løgene og brænd af ca 1 min. Kom nu kyllingen tilbage i gryden og rør godt rundt. kom vand ved så det lige knap dækker kødet kom nu de hakkede tomater i sammen med kanelstang
kom salt og evt peber i
kog ved svag varme i 45 min

læg kødet over på et fad. lad væden koge lidt ind og kom så yoghurt i smag til med evt mere salt

hæld sovsen over kyllingestykkerne og server med ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21064 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11992 (2855 kcal)
KJ pr. Pers. 2998 (713 kcal)
Vægt ialt 2935 gram
Vægt pr. Pers. 733 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sandvold  -  2013-02-26 11:48:51
ps det er en opskrift fra nikolei kirk og den er oprindelig lavet med lammekød. tak for at du gjorde opmærksom på at jeg har glemt at skrive spids foran kommen.

sandvold  -  2013-02-26 11:44:26
du har helt ret det er spidskommen, retten er osse rigtig god at lave med lammekød

Foodie  -  2013-02-11 06:50:50
Hvis dette, som jeg tror, er en udgave af Rogan Josh, er det ikke kommen, men spidskommen, der skal i (cumin på engelsk, de bliver tit forvekslet). Det er en noget anden smag.

sandvold  -  2012-03-06 11:14:15
der skal bruges 2,5 cm ingefærd