|
1500 |
gram |
Kyllingeoverlår med rygben1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
|
1 |
dl. |
Olivenolie1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
|
Løg, pillet vægt2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
|
|
|
3 |
fed |
Hvidløg3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
2.5 |
cm. |
Ingefær, frisk2.5 cm. Ingefær, frisk
|
2 |
|
Rød chilipeber2 Rød chilipeber
|
7 |
|
Kardemomme, kerner7 Kardemomme, kerner
|
7 |
|
Nelliker, hele7 Nelliker, hele
|
1 |
tsk. |
Korianderfrø1 tsk. Korianderfrø
|
1 |
tsk. |
Kommen, frø1 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
|
|
|
|
1 |
|
Kanelstang1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
|
5 |
|
Tomater, friske5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
2 |
spsk. |
Yoghurt naturel2 spsk. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
5 |
dl. |
Vand5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 11992 (2855 kcal)
KJ pr. Pers. 2998 (713 kcal)
Vægt ialt 2935 gram
Vægt pr. Pers. 733 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|