Caspers kyllinge dunser

Caspers kyllinge dunser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Victor Poulsen

Indsendt :      Red :
Caspers kyllinge dunser, billede 4 Caspers kyllinge dunser, billede 1 Caspers kyllinge dunser, billede 2 Caspers kyllinge dunser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Opskrift:
Rør kødet sejt med salt. Riv guleroden i strimler og Hak løget. Bland alle ingredienser sammen og steg frikadellerne gyldne i rigeligt fedtstof.



Tips:

Godt alternativ til en kostplan mht. til at tabe sig. Utrolig sunde ingredienser, med den rigtige fordeling af proteiner, kulhydrat og fedt. For at fuldende den sunde ret bør du droppe den klassiske sovs og kartofler tilbehør, og lave dig en sund portion grøntsager. Der kan evt. bruges nogle flere grøntsager i frikadellerne.





karakterer:
Opskriften er vist 69217 gange,
og udskrevet 785 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5101 (1214 kcal)
KJ pr. Pers. 1275 (303 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 485 KJ (115 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-21 19:39:11
Virkelig lækre deller, puttede et enkelt fed hvidløg i men ellers fulgte jeg opskriften.

  -   2014-11-02 20:37:00
Nemme og hurtige at lave og de smager super! Tilføjede dog hvidløg :-)

  -   2013-04-06 09:42:39
Super gode og saftige dunser. Tilføjede lidt danskvand (som jeg plejer til almindelige frikadeller) og stegte i en blanding af olie og margerine. Suveræne. Tak for en god opskrift, Victor Poulsen