Caspers kyllinge dunser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 5101 (1214 kcal)
KJ pr. Pers. 1275 (303 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 485 KJ (115 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)