Forloren hare med raspbacon

Forloren hare med raspbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johannes Rosdahl

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Hakket flæskekød
1 dl.Rasp
2 Æg
1 tsk.Kød og Grill Krydderi (Knorr)
0.5 tsk.Peber
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Ingefær
0.5 tsk.Allehånde
200 g.Terning bacon fra fryseren ( i farsen )
150 g.Terning bacon fra fryseren ( på farsen )
2 spsk.Ribsgelé
 
 Til stegning:
3-4 dl.Klar bouillon
 
 Sauce:
1 spsk.Ribsgelé til sovs
 
Opskrift:
Først skal du tage 200g. bacon fra fryser og læg i frysepose og banke bacon med kødhammer til den er løs fra hinanden og så blende hakke som "rasp"

På skålen:
Resten de øvrige ingredienser tilsættes, en kun 200 g."rasp" bacon med hele i skålen og lad farsen hvile 1 time tid i køleskab

Smurt med stegemargarine på ovnfast fad og læg farsen som brød form på fadet. 150 g.frosne bacon skal blende hakke som "rasp" og bacon dæk på farsen

Brun det i ovnen på nedersterillen 15 minutter ved 250 grader. Dæmp varmen til 175 grader . Hæld bouillon ved steg "haren" ca. ½ time efter ved 175 grader, til farsen er gennemstegt.

Sauce:
Si skyen op i en gryden, pres så meget som muligt igennem sien med bagsiden af en ske. Varm skyen op og jævn med mejsstivelse udrørt i fløde eller mælk. Kog saucen igennem og smag til salt, peber og ribsgelé.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12675 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu